Az Unibet által felkínált 20.000 Ft-os kockázatmentes első fogadás sokkal de sokkal nagyobb lehetőséggel bír mint azt az emberek gondolnák. Amíg más oldalakon fix 200%-os befizetési bónuszt kapunk jobb esetben és ezzel a lehetőségeink le is zárultak, addig egy kockázatmentes első fogadásban több millió Ft rejlik. 

Hogy miért?

Gondolj bele! Mindenkinek van egy olyan ismerőse aki nevetséges 200 Ft-os alaptéteken nyer akár irreálisan nagy 100-as oddson. Na egy ilyen szelvényre kevés ember merne feltenni 20.000 Ft-ot. De nem akkor, ha azt a pénzt visszakapja amennyiben a tippet elbukja, de megnyeri a teljes nyereményt, ha eltalálja. Az Unibet ezt a lehetőséget megadja az az ismerős aki irreálisan magas oddsokat talál el.. hát maradjunk annyiban, hogy épp "itt áll előtted" oddsmester néven. 

Váltsd be ezt a bónuszt önmagában vagy 90 napos oddsmester tagsággal és legyél azon szerencsés tagok közt akik pont egy nyertes napon játsszák meg bónuszukat!

Aki nem mer az nem nyer de itt most NINCS KOCKÁZAT!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

A Szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött Felhasználók vehetik igénybe.

 

Az Oldal független helyszín. Nem birtokolja szerencsejáték szervezet, szolgáltató nem szerencsejáték-szervezéssel foglalkozó szervezet. Harmadik személy által befolyásolva nincs. Kizárólag a külső körülmények vizsgálatával hozza meg döntéseit. Az itt közölt információk célja a tájékoztatás és a szórakoztatás.

Előfizetőink aktuális sportfogadás elemzéseket és tippeket olvashatnak főként a labdarúgás,  jégkorong, a a kosárlabda, és esetenként más sportesemények kínálatából. A tippek, elemzések csak tájékoztató jellegűek, egyéni meglátásoktól vezérelve, megjátszásuk saját felelősségre történik. A fentiek szerint, az oldal nem szerencsejátékot szervező oldal, csupán mérkőzés információknak, hiányzóknak és egyéb forrásoknak megfelelő kockázatelemzés kapcsán ad útmutatást.

ELTE Szerencsejáték segélytelefon (06-1) 411 67 78

Játékosvédelmi zöld szám (06-80) 205 352