Szolgáltatásunkat 90 napig ingyen igénybe veheted, amennyiben feltételeinket lépésről lépésre követed! 

A számlanyitás gombra kattintva (Ezzel automatikusan a mi meghivónkat használva) nyiss magadnak egy új Unibet számlát.

Töltsd fel újonnan nyitott saját számládat egy tetszőleges összeggel! 

Add meg az Unibet regisztráció során használt email címed valamint a következő rublikában azt az email címed amire szeretnéd kapni a tippeket 90 napon át! Amennyiben jó adatokat adtál meg és az újonnan nyitott számládat már feltöltötted legalább a minimális feltölthető összeggel, akkor 24 órán belül aktiváljuk email cimedre 90 napos tippszolgáltatásunkat.

REGISZTRÁCIÓ MEGERŐSÍTÉSE
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

A Szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött Felhasználók vehetik igénybe.

 

Az Oldal független helyszín. Nem birtokolja szerencsejáték szervezet, szolgáltató nem szerencsejáték-szervezéssel foglalkozó szervezet. Harmadik személy által befolyásolva nincs. Kizárólag a külső körülmények vizsgálatával hozza meg döntéseit. Az itt közölt információk célja a tájékoztatás és a szórakoztatás.

Előfizetőink aktuális sportfogadás elemzéseket és tippeket olvashatnak főként a labdarúgás,  jégkorong, a a kosárlabda, és esetenként más sportesemények kínálatából. A tippek, elemzések csak tájékoztató jellegűek, egyéni meglátásoktól vezérelve, megjátszásuk saját felelősségre történik. A fentiek szerint, az oldal nem szerencsejátékot szervező oldal, csupán mérkőzés információknak, hiányzóknak és egyéb forrásoknak megfelelő kockázatelemzés kapcsán ad útmutatást.

ELTE Szerencsejáték segélytelefon (06-1) 411 67 78

Játékosvédelmi zöld szám (06-80) 205 352